Karmaklubben erbjuder:

Tidigare liv/Regression

Tidigare liv-terapi är en fantastisk upplevelse där du försätts i djup avslappning/hypnos och färdas bakåt och inåt - till ett av dina tidigare liv.
Alla våra tidigare liv lagras i vårt undermedvetna. Under hypnosen väcker vi liv i lagrade minnen som finns djupt inom dig.
Nästan alla människor kan hypnotiseras, det som behövs är en önskan och vilja att det ska ske. Och en tro på att du kan få hjälp och insikter av att utforska ett tidigare liv.

Du kan självklart boka en tidigare-livsession för att du tycker att det är spännande - för det ÄR det verkligen!

Om du vill lära dig något, eller kanske se mönster och kopplingar mellan ditt nuvarande och tidigare liv kan du välja att göra fler regressioner. När du upplever flera liv kan det bli möjligt för dig att förstå varför du ibland agerar och reagerar som du gör, varför du har valt de vägar du gått osv.
En tidigare-livsession tar ca 1,5 timme. Det går inte att sätta en exakt tid - så när du bokar, se till att du har tomt i kalendern efteråt. Du bör heller inte ha någon större sak planerad samma dag, som exempelvis en fest, en intervju etc. Du behöver lugn och ro efteråt.

Tidigare liv kan göras på plats i Gårdshuset eller via messenger/zoom. Hör av dig till mig om du är nyfiken på distanshypnos - så kan vi se om det kan passa dig.

Hypnos

Djupavslappning med hypnos är en guidad stund där du ger dig själv möjlighet att verkligen slappna av och låta hela din kropp vila. Du kan känna dig stärkt och fylld med energi efteråt. Du kan också få hjälp att rensa ut gammalt skräp från ditt inre, och lämna plats för nya tankar och möjligheter. Tid ca 45 min.

Sluta röka/snusa eller bli av med en fobi: Vill du verkligen bli fri från exempelvis nikotin, småätande eller ett osunt shoppingbeteende? Är du livrädd för getingar? Spindlar? Då kan hypnos vara till hjälp. Oftast räcker det med en session - men var medveten om att du bara kan bli hjälpt om du vill bli det. Tid ca 45 minuter totalt, inkl samtal före och efter.

Kortläggning

Det är många som läser veckans kort i bloggen, om du vill kan du boka en liten läggning. Den fokuserar på ditt liv, arbete, relationer - jag spår INTE din framtid. Däremot kan du få veta vad du behöver tänka på, vad som kan vara på gång i ditt liv och råd om framtiden.
Du får din läggning på mailen. Det ingår även möjlighet att bolla tolkningen via mail om det är något som är oklart eller som du inte förstår.

Vill du ha en liten läggning, liknande den som jag lägger ut i bloggen varje vecka - men bara för dig?
Hör av dig med en bokning - förskottsbetalning gäller för kortläggningar, men vänta tills du får svar från mig innan du betalar. 

Trauma Tapping Technique

TTT är en effektiv och skonsam metod för behandling av känslomässig stress hos dig själv och andra. Metoden är lätt att lära. Efter några genomgångar kan du behandla dig själv och andra. Du behöver inte oroa dig för om du är nybörjare. Även om det kan vara skillnad när någon som är erfaren utför metoden och när en nybörjare utför den är det alltid tillräckligt för att få resultat. Metoden fungerar för personer i alla åldrar.

Vid bokning av TTT-session får du en behandling och sedan verktyg och kunskap för att kunna göra den på dig själv och senare även på andra.
En TTT-session tar ca 60 minuter.

Reiki

Reiki är det japanska ordet för Universell Livsenergi och är en form av healing. Det är en fysisk healingform.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel stress, oro och andra spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki kräver inget av dig, du behöver inte ha någon speciell tro eller övertygelse. Den kan ges och tas emot av alla.

Reiki kan bidra till avslappning och välmående. I en behandling balanserar jag dina chakran och eventuella blockeringar kan lösas upp. Positiva effekter av reiki kan också vara:

  • Lugnande på stress och spänningar
  • Avslappning, fysisk och psykisk
  • Ökning av energiflödet, upplösning av blockeringar
  • Ökad kreativitet
  • Positiv utveckling på alla nivåer - fysiskt, mentalt och andligt

En fysisk behandling tar ca 45 minuter och du ligger påklädd på en behandlingsbänk under hela tiden. En distansbehandling tar ca 30 minuter.


Soul coaching

Tänk dig att du kastar en sten i vattnet. Se ringarna som sprider sig över vattenytan. De sprider sig från mitten, från stenen - och utåt. Precis som en varaktig och äkta förändring. Det finns inget du kan förändra i det yttre som skapar frid och ro inom dig. Du måste alltid börja inifrån. När du läker och bygger inifrån skapar du en stabil grund, och du kommer att märka att allt det andra löser sig.

Känner du att det finns något mer som du inte riktigt kan formulera för dig själv? Vill du förändra något i ditt liv, som inte handlar om att byta jobb eller få högre lön? Känns det som om det är något som du saknar, som du inte kan sätta fingret på?

Vill du prata med någon som förstår och som ser din egen kraft, storhet och förmåga? Vill du göra en förändring som utgår från din själ och ditt inre?
Då är Soul Coaching något för dig!

Soul Coaching är baserat på djup respekt för den förmåga, kunskap och kraftfullhet som finns inom dig. Du har alla svar du behöver för att kunna leva ditt liv så som du önskar, du behöver bara en verktygslåda med de rätta verktygen för att kunna ta fram de svaren, och Soul Coaching kan vara den verktygslådan.

Vad skiljer traditionell livscoaching från Soul Coaching? Här lägger vi till en andlig aspekt, vilket skapar förändring inifrån och sedan ut i livet. Din sanna önskan manifesteras vilket ger frid, sinnesro och harmoni i dig och ser till att du har i det yttre det som du önskar och behöver.

Soul Coaching kan vara till hjälp i en specifik fundering, eller som ett verktyg i ditt liv. Den kan lätt kombineras med andra behandlingar som reiki, hypnos och regressionsterapi. Om du drabbats av sorg eller förlust så kan soul coaching vara en del i ditt läkande. 

Soul Coaching kan göras i Gårdshuset eller på Zoom.