Kontakt och bokning (alla fält måste fyllas i)

Hitta hit:

Gårdshuset ligger på Hamngränd 8 i Västerås i Sigurdsområdet. Om du kommer med bil så svänger du in mot Skatteskrapan och fortsätter vägen först rakt fram och sedan följer den när den svänger åt vänster. Där finns de närmaste allmänna parkeringsplatserna (fler finns i området om det är fullt där). Där vägen tar slut ligger ett grått kontorshus med stora fönster. På baksidan av det hittar du Gårdshuset. Det är det lilla gula huset omgivet av ett gult staket.

Kommer du från stationen så går du ut på baksidan, gå höger mellan hotellet och Tingsrätten, så kommer du efter ett par minuter till parkeringen och kontorshuset med stora fönster. Från city är det en kort och fin promenad genom Vasaparken, gå ner mot vattnet, när du gått under två tunnlar ser du en trappa till vänster direkt efter den andra - gå upp där - och gå runt hörnet på det stora grå kontorshus som du ser till höger direkt efter trappan. Du ser vårt lilla gula hus på baksidan.

Kontakt: 

Om du undrar något - hör gärna av dig så ska jag göra mitt bästa för att svara. Du kan maila, eller skicka via formuläret.

Mail: sara@karmaklubben.se
Besöksadress: Hamngränd 8, 72130 Västerås